За тетоважата на рамото на оваа бабичка зборува цел регион – ја гледате ли грешката која сите ги насмеа

By

Во белградски градски автобус навистина може се и сешто да се види.

На Фејсбук страницата „Во живо од белградските трамваи и автобуси“ испливала фотографија од една баба во трамвај, чие рамо го краси навистина интересна тетоважа.

Станува збор за минималистичка тетоважа во чест на нејзината младешка љубов, симпатична, но има грешка која ги насмеа сите во регионот.

Името на нејзината љубов Гиле е напишано половина на латиница, половина на кирилица, па многумина под фотографијата погодувале што всушност пишува и како оваа тетоважа би можела да се корегира.

Ќе ви се допадне