Згодна девојка влезе во автобус и ги воодушеви сите мажи – Но, никој не насети, која е таа всушност

Заспаната убавица беше се, само не тоа…

Прекрасната црнка, со занесни облини влезе во автобусот и истиот час, ги остави многумина од присутните машки без здив. Не ја интересираа погледите, бидејќи таа си седела на своето место, и за момент заспала.

Додека цврсто спиела, сите ја „меркаа“ и никој не се одважи да седне покрај неа. Се додека во автобусот не влезе едно храбро момче. Тој не само што се смести покрај убавицата, туку пристојно ја „испипка“, и излезе на својата станица со широка насмевка на лицето.

Не ни примети дека му недостастува паричникот…

„Заспаната убавица“ беше крадец со добро осмислена стратегија. Се разбира не ни насетила дека некој ќе ја „надмудри“.

Погледнете за што станува збор…