Згужвана колата на Весна Бејби

By

Возилото на познатата актерка Весна Петрушевска, кое пред некој месец заврши во водите на Вардар е на поправка. Жолтата кола на Весна Бејби, падна во Вардар, а од она што се кажа во јавноста, е дека таа ја паркирала непропиосно, но не знаела како се нашла во Вардар.

Фоторепортерот на Вечер, го снимал возилото  пред сервисот Проинтер Спит во центарот на Скопје, каде се подготвувало за целосна поправка.  На колата и била оштетена каросеријата, ама од сервисот рекле дека ќе ја поправат.

Ќе ви се допадне