Домаќинките полудеа: Навидум обична торта – кога ќе ја пресечете е за во Музеј!

Сте виделе доста рецепти за торти но овој ве убедуваме дека е најуникатен! Навидум обична бело-црна торта, а внатрешноста е за во Музеј! Ќе сфатите зошто по видеото…

Scroll to Top