Како да подготвите здрава ужина за само три минути

Посна или мрсна верзија на рецептот? Одлучете сами!

Потребни состојки:

1 туна во масло

200 грама намаз

1 лажицка копер

1 тврдо варено јајце

– сол и бибер

Погледнете во продолжение за што станува збор.

Scroll to Top