Најголемата грешка која секоја домаќинка ја прави во кујна е со искористеното масло

By

Можеби знаете но секогаш е добро да се пренесе таква порака. Во поголемиот број случаи, искористеното масло го фрламе во кујнскиот мијалник.

dobivaj vesti na viber

Тоа е најголемата грешка која ја правиме.

Најдоброто што може да го направиме е исцеденото масло да го ставиме во пластично шише, црвсто да го затвориме и да го фрлиме.

Верувале или не, скоро 1 милион литри вода се загадува токму поради фрлањето на маслото во мијалникот.

Ќе ви се допадне