Ставете го ова во кафето и слабејте со брзина на светлината

Кафето може да делува како препарат за согорување маснотии, а сѐ што треба да направите е да го зачините со следните состојки:

-2 лажици мед

-1 лажица цимет

-1 лажица кокосово масло

Освен што ќе ве освежи, ова кафе со сигурност ќе влијае врз топењето маснотии, а долгорочно ќе го забрза вашиот метаболизам.

За најдобри резултати, се советува да се пие два пати дневно.

Scroll to Top