(ВИДЕО) Еве како се прави помфритот во „Мекдоналдс”

Разоткриена е формулата на помфритот од Мекдоналдс. Користи ли Мекдоналдс прави компири? Зошто нивниот помфрит е толку вкусен? Дали е вистина дека пред пржење помфриот се обарува?
Ова се сите дилеми кои долг период не мачеа во врска со вкусниот помфрит во рестораните за брза храна.
Затоа ѕирнете во фабриката на Мекдоналдс и погледнете како се прави помфриот кој сите го обожуваме.

Scroll to Top