(ВИДЕО) Ги пресече доматите на пола, а кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото

Два, три домати, сварени шпагети, малку маслиново масло и зачин и ручекот е готов. Како? Многу лесно. Овој кувар покажа како набрзина да направите свеж сос од домати. Ги пресече на пола и ги изренда. За тоа време се вареа шпагетите (или некое друго тесто). Целата постапка погледнете ја во видеоприлогот…

Scroll to Top