(ФОТО) Кога ќе видите какви градници носеле во 50-те ќе останете без текст

Модата во 40-те и 50-те години од минатиот век, веројатно ќе ви биде несватлива. Ова е навистина смешно!

dobivaj vesti na viber

[URIS id=356817]

Scroll to Top