(Фото) Боркица на Груевски се разигра на свадбено оро

Екс-премиерот Никола Груевски со сопругата Боркица биле неодамна на садба. Фатени на оро, брачната двојка била расположена на свадбената веселба.

Боркица за свадбата се одлучи за долга светла сина тоалета, додека Груевски е во оддело со кравата со црно бели точки. Минатиот месец двајцата беа гости на свадбата на синот на пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуроска.

Scroll to Top