Погледнете како изгледа денеска девојчето што ја отпеа „Дувни ветре развигорче“

Пред 17 години ја отпеја песната „Дувни ветре развигорче“ која е мега хит меѓу најмладата популација.

Уште тогаш Елеонора Димитриевска, која денес е Капсималева, го покажа својот талент. Рускосо, слатко девојче ги освои срцата на милион граѓани. Иако поминаа, многу години оваа песна и ден денес ја слушаат млади деца, а некои ја приготвуваат и за училишни приредби.

Елеонора израсна во прекрасна убавица, еве како изгледа денес.

Scroll to Top