Водителот на Канал 5 ги насмеа гледачите до солзи

Водителот на утринската емисија „Здраво Македонијо“ на Канал 5, Роберт Јанков на својот Фејсбук профил често објавува шеги на своја сметка, па овој пат одлучи да се пошегува со својата среќа и ги насмеа гледачите до солзи.