Нокти со боја на праска – тренд за оваа сезона

Трендовите доаѓаат и си одат, но ноктите со боја на праска остануваат. Барем во 2024 година, нема да можеме да ја игнорираме оваа боја кога станува збор за маникирот.

Бидете креативни, бидејќи маникирот со боја на праска може да се прилагоди за да одговара на речиси секој стил, секој тон на кожа и должина или форма на нокти.

Пробајте француски маникир или едноставни кратки нокти со овие тонови.

Можете исто така да додадете омбре ефект или да креирате сопствена комбинација на дезени.

Самиот дезен со праска е секако пожелен, а тука се и романтичните”sunset nails” кои ќе бидат популарни и во текот на летната сезона.

Scroll to Top