Александер ван дер Белен

(Видео) Додека земјата е под локдаун, целиот државен врв на Австрија отишол на забава без маски и никој не држел дистанца

Додека земјата е под локдаун, целиот државен врв на Австрија дошол на забава без маски и никој не држел дистанца, пренесуваат медиумите. Од Слободарската партија …

(Видео) Додека земјата е под локдаун, целиот државен врв на Австрија отишол на забава без маски и никој не држел дистанца Прочитај повеќе »

(Фото) Австрискиот министер за здравство со автобус патува на работа

Новиот автриски министер за здравство, Волфганг Микштајн, оди на работа со јавен превоз, објавија медиумите. Самиот тој сподели фотографија додека е во автобус и се …

(Фото) Австрискиот министер за здравство со автобус патува на работа Прочитај повеќе »

(Фото) Австрискиот претседател со метро патува на работа

Претседателот на Австрија, Александер Ван дер Белен, секој ден на работа патува со метро. Еден од патниците го сликал додека разлистувал документи. Белен патувал без …

(Фото) Австрискиот претседател со метро патува на работа Прочитај повеќе »

(Фото) Претседателот на државата на работа патува со метро

За разлика од повеќето свои колеги во светот, австрискиот претседател Александер ван дер Белен го користи градскиот превоз за да стигне на работа. Тој на …

(Фото) Претседателот на државата на работа патува со метро Прочитај повеќе »

Scroll to Top