Ацо Пејовиќ

Филип Живоиновиќ откри зошто решил Ацо Пејовиќ да му биде кум

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ решиле да се венчаат, а кум, како што одлучиле, ќе им биде Ацо Пејовиќ. На гостувањето во емисијата „Ѕвездите на …

Филип Живоиновиќ откри зошто решил Ацо Пејовиќ да му биде кум Прочитај повеќе »

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ го одбраа кумот

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ судбоносното да ќе го изговорат годинава во јуни, а на венчавката како нивен кум ќе се појави колегата Ацо Пејовиќ, …

Александра Пријовиќ и Филип Живоиновиќ го одбраа кумот Прочитај повеќе »