џеки чен

„Сакаме да ги ценат парите и работата“, славни родители чии деца нема да видат ни цент од нивното богатство

Од Елтон Џон па сè до Цукенберг, сè повеќе и повќее познати милионери се одлучуваат да не им остават на своите деца ниту еден цент …

„Сакаме да ги ценат парите и работата“, славни родители чии деца нема да видат ни цент од нивното богатство Прочитај повеќе »

(Фото) Џеки Чен се потсети како ја повредил главата додека снимал филм во Загреб

Светскиот глумец Џеки Чен откри дека за време на снимањето на филмот „Божји Оклоп“, во 1986 година во Хрватска, тешко ја повредил главата. Глумецот се …

(Фото) Џеки Чен се потсети како ја повредил главата додека снимал филм во Загреб Прочитај повеќе »

Славни ѕвезди кои богатството го трошат и за сиромашните и немоќни луѓе

Голем број холивудски ѕвезди ја користат својата моќ и богатство за да го направат светот подобро место, да им помогнат на оние на кои им …

Славни ѕвезди кои богатството го трошат и за сиромашните и немоќни луѓе Прочитај повеќе »

Scroll to Top