Димитар Ковачевски

Марко Пејчиновски доби стипендија од државата од 200.000 денари

Марко Пејчиновски денеска доби стипендија од државата во износ од 200.000 денари.  Стипендијата му ја врачи премиерот Димитар Ковачевски, кој му честита за сите досегашни …

Марко Пејчиновски доби стипендија од државата од 200.000 денари Прочитај повеќе »

(Видео) Бугарска новинарка му подари на Ковачевски црвено јаболко, тој праша дали да го јаде сега или да го чува за после

Премиерот Димитар Ковачевски на крајот од денешната прес конференцијата со неговиот бугарки колега Кирил Петков, од една од бугарските новинарки за подарок доби јаболко. Таа …

(Видео) Бугарска новинарка му подари на Ковачевски црвено јаболко, тој праша дали да го јаде сега или да го чува за после Прочитај повеќе »