Двајца

Жарко и Вук се финалистите на натпреварот во лежење во Црна Гора: Ако треба ќе останеме и до Нова година

Од вкупно девет, останаа само двајца кандидати како дел од натпреварот за најдолго лежење кој по 11-ти пат се организира во Црна Гора. Жарко Пејановиќ …

Жарко и Вук се финалистите на натпреварот во лежење во Црна Гора: Ако треба ќе останеме и до Нова година Прочитај повеќе »

Сафрон и Аспен се првите деца со двајца татковци

Осумнаесетгодишната Сафрон Древит Барлов и нејзиниот брат близнак Аспен станаа првите деца кои официјално имаат двајца татковци, но не и мајка. Нејзините татковци Бари и …

Сафрон и Аспен се првите деца со двајца татковци Прочитај повеќе »

Јелена Карлеуша нападната од двајца мажи

Јелена Карлеуша доживеала вистински шок во Истанбул кога двајца мажи го нападнале и го истуркале нејзиниот автомобил од патот, пишуваат турските медиуми. Дивата често престојува …

Јелена Карлеуша нападната од двајца мажи Прочитај повеќе »

Scroll to Top