февруари

Скопје домаќин на меѓународен натпревар во уметничко лизгање

На 23 и 24 февруари, во организација на Федерацијата за лизгачки спортови на Македонија и СРЦ „Борис Трајковски“ ќе се одржи вториот меѓународен и национален …

Скопје домаќин на меѓународен натпревар во уметничко лизгање Прочитај повеќе »

Зошто се посебни луѓето родени во февруари?

Луѓето родени во февруари се искрени, оргинални и таинствени. Сакаат да им помагаат на другите и да учат од своите искуства. Ова се нивните карактеристики: …

Зошто се посебни луѓето родени во февруари? Прочитај повеќе »

Хороскопски знак што ќе има најмногу среќа оваа година

Според астролозите, ѕвездите оваа година им се наклонети на сите хороскопски знаци. Но, 2018 година ќе биде најсреќна за луѓето родени во знакот на риби. …

Хороскопски знак што ќе има најмногу среќа оваа година Прочитај повеќе »

Scroll to Top