фитнес

Американка доби титула за најубаво газе во светот

Џен Селтер (24) е американска интернет-ѕвезда и фитнес-модел. Неодамна доби титула за најзадник во светот. Џен живее во Њујорк и има лиценца за професионален тренер. …

Американка доби титула за најубаво газе во светот Прочитај повеќе »

Снеже Велков по мерак на Јанко Илковски

Поранешната водителка Снеже Велков, објави фотографија на која се пофали со доброто тело, но и апелираше  до девојките да почнаат да вежбаат. Водителката доби пофални коментари, …

Снеже Велков по мерак на Јанко Илковски Прочитај повеќе »

Овој фитнес фанатик потроши многу пари за да изгледа постаро

Личниот фитнес-тренер Павел Ладзиак од Варшава потроши вистинско мало богатство за да изгледа постаро, а сè тоа за да биде поинтересен за фановите на социјалните …

Овој фитнес фанатик потроши многу пари за да изгледа постаро Прочитај повеќе »

(ФОТО) Српската фитнес инструкторка ги споулаве Хрватите

Катарина Перуничиќ уште еднаш го покажа сјајното тело кое го поседува.Фитнес инструкторката Катарина Перуничиќ, ги споулаве хрватските медиуми кои не го испуштија од вид, дека …

(ФОТО) Српската фитнес инструкторка ги споулаве Хрватите Прочитај повеќе »

Scroll to Top