Форд

Автомобилот на принцезата Дајана продаден за 61.000 евра

Автомобилот на принцезата Дајана, „форд фокус“, е продаден на аукција за 61.000 евра. Автомобилот го купил музеј од Јужна Америка, чие име засега не е …

Автомобилот на принцезата Дајана продаден за 61.000 евра Прочитај повеќе »

За одлично завршената работа, газдите ги наградиле вработените со по еден автомобил

Кинеската компанија за производство на челик „Џијангси“ ги наградила своите 4.116 вработени со нови автомобили, за одлично завршената работа. Тие успеале да ги остварат и …

За одлично завршената работа, газдите ги наградиле вработените со по еден автомобил Прочитај повеќе »

10-те најпродавани автомобили

Интернет-изданието „Focus2Move“ направи рејтинг според кој може да се види кој производител продаде најмногу автомобили од бизнис-класата за 2017-та година. Минатата година на светските пазари …

10-те најпродавани автомобили Прочитај повеќе »

Scroll to Top