Хана Хулиќ

Од прва се снајдов како мајка, Хана Хуљиќ првпат зборува за мајчинството

Хана Хуљиќ и Петар Грашо на 17 јули станаа родители на ќерката Алба. Ќерката на Тончи Хуљиќ открива дека ѝ годи што е мајка и …

Од прва се снајдов како мајка, Хана Хуљиќ првпат зборува за мајчинството Прочитај повеќе »

Петар Грашо ќе се жени со 15 години помладата пејачка Хана Хулиќ

Пејачот Петар Грашо ќе се жени со 15 години помладата пејачка Хана Хулиќ. Како што пренесе РТЛ.хр, тие планираат да се венчаат наредната година, а …

Петар Грашо ќе се жени со 15 години помладата пејачка Хана Хулиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top