Јовановиќ

Сузана Јовановиќ откри како ја завел Саша Поповиќ

Саша Поповиќ и Сузана Јовановиќ се во складен брак повеќе од две децении, во семејната атмосфера уживаат со ќерката Александра и синот на Сузана, Даниел. …

Сузана Јовановиќ откри како ја завел Саша Поповиќ Прочитај повеќе »

Секој 40 Србин е Јовановиќ, во Бугарија има најмногу Иванов, а кое е најчесто презиме во Македонија?

Јакуб Марин од Чешка објави истражување за најпопуларните презимиња меѓу Словените. Дали некогаш сте се запрашале кое е најпопуларното презиме меѓу Словените? Јакуб Марин од …

Секој 40 Србин е Јовановиќ, во Бугарија има најмногу Иванов, а кое е најчесто презиме во Македонија? Прочитај повеќе »

Сопругата на политичарот Чедомир Јовановиќ се соблече во бикини

Чедомир Јовановиќ и неговата сопруга Јелена често објавуваат фотографии од летувањето и секогаш привлекуваат големо внимание. Убавата половина на Чедомир Јовановиќ, е меѓу најзгодните сопруги …

Сопругата на политичарот Чедомир Јовановиќ се соблече во бикини Прочитај повеќе »

Scroll to Top