марка

Рита Ора доби поштенска марка со нејзин лик во Косово

Пејачката Рита Ора, која е родена во Приштина, стана дел од марките на Филателијата на Поштата на Косово. Марка со нејзиниот лик ќе биде пуштен …

Рита Ора доби поштенска марка со нејзин лик во Косово Прочитај повеќе »

МКЦ доби поштенска марка за 50-годишниот јубилеј

Младинскиот културен центар доби поштенска марка,  АД „Пошта“ ја издаде по повод 50 -годишниот јубилеј. Марката со вредност од 50 денари ја дизајнираше Марко Ковачевски, …

МКЦ доби поштенска марка за 50-годишниот јубилеј Прочитај повеќе »

Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Американската тренерка Андреа Фуентес ја спасила пливачката Анита Алварез од давење за време на Светското првенство во Будимпешта. Ја извлекла од дното на базенот откога …

Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта Прочитај повеќе »

Одличен старт на италијанската марка – „Italdesign Zerouno“ е распродаден

Најомилен им е на колекционерите, а „Италдесигн“ за него барал 1,5 милиони евра. Не требаше долго да се чека да ѕверот на „Италдесигн“ биде распродаден. …

Одличен старт на италијанската марка – „Italdesign Zerouno“ е распродаден Прочитај повеќе »

Scroll to Top