месец

Еден месец пред мозочниот удар телото ќе ви испрати предупредување

Многу е важно да ги идентификувате предупредувањата за мозочниот удар и да добиете медицинска помош за да се намали можноста од ризик на сериозни оштетувања …

Еден месец пред мозочниот удар телото ќе ви испрати предупредување Прочитај повеќе »

Крајот на светот ќе стигне за четири дена? – Христијаните се плашат од црниот месец

Според некои тврдења на теоретичарите на заговори, крајот на светот доаѓа за четири дена поради тоа што ќе се случи редок лунарен настан кој ќе …

Крајот на светот ќе стигне за четири дена? – Христијаните се плашат од црниот месец Прочитај повеќе »

(ФОТО) Катарина Ивановска се породи пред еден месец – Денеска изгледа феноменално

Убавата македонска манекенка Катарина Ивановска се породи пред месец, а веќе изгледа како бомба. таа веднаш ја врати линијата, погледнете на најновата фотографија која ја …

(ФОТО) Катарина Ивановска се породи пред еден месец – Денеска изгледа феноменално Прочитај повеќе »

Scroll to Top