никола

(Фото) Тринаесетгодишниот Никола е најмладиот автомеханичар во Србија, нема автомобил што не може да го поправи

Тринаесетгодишниот Никола од село Дудовик, кај Обреновец, е најмладиот автомеханичар во цела Србија. Луѓето кои што работат со него велат дека е трипати поспособен од …

(Фото) Тринаесетгодишниот Никола е најмладиот автомеханичар во Србија, нема автомобил што не може да го поправи Прочитај повеќе »

(Фото) Цела естрада за Свети Никола на гости кај Цеца

Светлана (Цеца) Ражнатовиќ вчера ја прослави семејната слава Свети Никола според српски традиционални обичаи во друштво на пријателите и семејството. #friends #love @craznatovic_official @aleksandar_vuksanovic_official @vekavs …

(Фото) Цела естрада за Свети Никола на гости кај Цеца Прочитај повеќе »

Најсилното оружје на Тесла против грипот

Тесла апсолутно никогаш не одел на лекар. Се лечел со високофреквентен трансформатор, кој правел такви струи кои можеле да минат низ ткивото. Никола Тесла прв …

Најсилното оружје на Тесла против грипот Прочитај повеќе »

Тајни записи на Никола Тесла: Земјата не е планета

Земјата е поле, а не планета. Не е предмет и затоа нема рабови. Земјата полесно би се дефинирала како системско опкружување, навел научникот Никола Тесла …

Тајни записи на Никола Тесла: Земјата не е планета Прочитај повеќе »

Тајната на антигравитацијата – Никола Тесла откри уште неколку чудесни работи за кои никогаш не сме слушнале

Никола Тесла се смета за еден од најиновативните и најмистериозни луѓе кои некогаш живееле на планетава. Доколку Тесла не дошол до бројни откритија во својот …

Тајната на антигравитацијата – Никола Тесла откри уште неколку чудесни работи за кои никогаш не сме слушнале Прочитај повеќе »

Scroll to Top