прасе

(Видео) Преслатко јагне се мази со прасе-играчка

Снимката од јагне кое се мази со прасе-играчка ќе ги разнежи и оние со најтврди срца. Снимката која била објавена на „Фејсбук“ воодушеви многумина затоа …

(Видео) Преслатко јагне се мази со прасе-играчка Прочитај повеќе »

Прасе, бакнежи, цвеќиња, крава – Весна Ривас стигна кај Змај

Змај ја дочека Весна Ривас како кралица, а на неа и проработеа емоциите.„Прво се сакаа, па се мразеа, па се смируваат, и пак се карааа… …

Прасе, бакнежи, цвеќиња, крава – Весна Ривас стигна кај Змај Прочитај повеќе »