секоја

Секоја сличност е намерна – Каталонија е веќе видена во Југославија

Германскиот новинар Томас Роснер од Белград го следел референдумот во Каталонија. И му се видел мошне познат, а за германската публика објаснува, дека границите по …

Секоја сличност е намерна – Каталонија е веќе видена во Југославија Прочитај повеќе »

ШЕСТ ПРИЧИНИ поради кои секоја војна против Кина е осудена на пораз!

Кина е непобедлива, а постојат шест причини поради кои, секоја војна против Пекинг е осудена на пораз. Азискиот џин е во состојба да мобилизира 749.610.775 …

ШЕСТ ПРИЧИНИ поради кои секоја војна против Кина е осудена на пораз! Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) „МОНСТРУМ“ – Овој човек секоја ноќ УБИВА по 1000 комарци, а како мамка го користи своето куче

Инаку питбулот никогаш не бил каснат од комарците. Комарците во летните месеци се најлош ноќен кошмар за сите луѓе, но Дан Ројас го има решението …

(ВИДЕО) „МОНСТРУМ“ – Овој човек секоја ноќ УБИВА по 1000 комарци, а како мамка го користи своето куче Прочитај повеќе »

Секоја жена во август треба да ја набави оваа билка: Привлекува љубов пари, а штити од зло

Се носи во џеб или паричник за привлекување на богатство, а се додава во гелот за туширање за привлекување на љубовна врска и прочистување на …

Секоја жена во август треба да ја набави оваа билка: Привлекува љубов пари, а штити од зло Прочитај повеќе »

Вистината за флуорот што секоја мајка мора да го знае

Флуорот го користеле нацистите со цел да ги стерилизираат затворениците во логорите, и да ги претворат во послушно робје, односно да ја убијат нивната слобдна …

Вистината за флуорот што секоја мајка мора да го знае Прочитај повеќе »

Оваа грешка ја прави секоја жена на одмор – Потоа трпи болки со месеци

Бактерии има насекаде и претставуваат опасност, а најголемото легло на бактерии може да го направиме со една грешка која сите често ја правиме на плажа. …

Оваа грешка ја прави секоја жена на одмор – Потоа трпи болки со месеци Прочитај повеќе »

Тоа што Иван и го кажа на сопругата Јелена, е фантазија за секоја жена

Иван Босилјчиќ ја покажа својата романтична страна и сликовито опиша колку ја сака својата сопруга. Актерот Иван Бисилјчиќ, кој е шест години во брак со …

Тоа што Иван и го кажа на сопругата Јелена, е фантазија за секоја жена Прочитај повеќе »