слика

Ја однесе надвор од Србија, и со една слика Аца Лукас направи војна на интернет

Пејачот ужива со помладата девојка која веќе ја запозна со голем број на пријатели и соработници. Аца Лукас не се одвојува од Бранислава Пашјлија, со …

Ја однесе надвор од Србија, и со една слика Аца Лукас направи војна на интернет Прочитај повеќе »

ФОТО: ФАСЦИНАНТНО – Патува низ Европа и слика скали на напуштени градби

Фотографот Роман Роброек, веќе три години патува низ Европа и ги фотографира столбовите на напуштените градби. Вели дека едноставно е заљубен во нивниот изглед и …

ФОТО: ФАСЦИНАНТНО – Патува низ Европа и слика скали на напуштени градби Прочитај повеќе »

Scroll to Top