стара

Ѓаволската библија стара 800 години не покажува знаци на стареење

Легендата вели дека овој средновековен ракопис настанал од пактот со ѓаволот; јазикот во него е латински и напишан е на почетокот на 13 век. Codex …

Ѓаволската библија стара 800 години не покажува знаци на стареење Прочитај повеќе »

Германски војник му дава цигара на српско дете – Ископана фотка стара од 1916 година

Една од најголемите мистерии во историјата на модерна Србија е прашањето што се случувало на територијата на кралството Србија за време на Првата светска воја. …

Германски војник му дава цигара на српско дете – Ископана фотка стара од 1916 година Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Мистерија стара 69 години – Тоа не биле луѓе, ниту вонземјани, биле…

Говорејќи за посетителите од вселената, најпознат случај е оној од 1947 година во Розвел. Многу контроверзии и денеска постојат околу овој случај, но што всушност …

(ВИДЕО) Мистерија стара 69 години – Тоа не биле луѓе, ниту вонземјани, биле… Прочитај повеќе »

Доналд Трамп ја прекрши традицијата стара 150 години во Белата куќа!

Доналд Трамп ги прекрши шемите за претседател на САД, во речиси секоја важна категорија, а и е првиот американски претседател без домашен миленик. Тој е …

Доналд Трамп ја прекрши традицијата стара 150 години во Белата куќа! Прочитај повеќе »

(ФОТО) Некој ја бакнал нивната Маријана стара 18 дена, а потоа таа починала во рацете на таткото

Американски пар рекол дека нивното бебе, старо само 18 дена починало две недели откако се заразило со херпес по пат на бакнеж. Никол и Шејн …

(ФОТО) Некој ја бакнал нивната Маријана стара 18 дена, а потоа таа починала во рацете на таткото Прочитај повеќе »

Откриена тајна стара со децении – Eве зошто Саша и Дејан Матиќ го изгубиле видот

Еден од најпопуларните пејачи на народна музика во регионов е секако Саша Матиќ. Саша и неговиот брат Дејан буквално владеат со фолк естрадата во регионот …

Откриена тајна стара со децении – Eве зошто Саша и Дејан Матиќ го изгубиле видот Прочитај повеќе »

Scroll to Top