светски

(ВИДЕО) Има нога до грло, и стапало за Гинис – Русинката Екатарина се бори за светски рекорд

Екатарина се обидува да го собори Гинисовиот рекорд како жена со најдолги нозе на светот. Екатарина Лисина, поранешна професионална кошаркарка од градот Пенза, се надева …

(ВИДЕО) Има нога до грло, и стапало за Гинис – Русинката Екатарина се бори за светски рекорд Прочитај повеќе »

Scroll to Top