уловена

НАСА фатена во измама, а ние се наоѓаме во голема неволја

„Гугл скај“ неодамна откри простор во вселената кој претходно бил цензуриран или сокриен, а кој ја прикажува Планетата X, позната како Нибир. НАСА очигледно нè …

НАСА фатена во измама, а ние се наоѓаме во голема неволја Прочитај повеќе »

Џиновска медуза, „јајце на око“, уловена на Јадранот

Оваа медуза може да порасне до 35 сантиметри во пречник, а обично има од 10 до 30 сантиметри. Неодамна туристите на Јадранското море имаа можност …

Џиновска медуза, „јајце на око“, уловена на Јадранот Прочитај повеќе »

Паника во Црна Гора – Уловена ајкула подолга од 2 метри

Вчера на црногорското приморје била уловена ајкула. Овој редок ѕвер долг 2,2 метри е пронајден и убиен на островот Света недела, во Будва. Фотографијата е …

Паника во Црна Гора – Уловена ајкула подолга од 2 метри Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Најголемите лажливци – НАСА уловена како снима пренос од вселенската станица во студио

Многу луѓе се освестија и веќе знаат дека ISS – интернационалната вселенска станица не постои, или пак постои, но во неа нема луѓе. Или е …

(ВИДЕО) Најголемите лажливци – НАСА уловена како снима пренос од вселенската станица во студио Прочитај повеќе »

Scroll to Top