Вергара

Софија Вергара би била одлична Саманта во „Сексот и градот 3“

Актерката Ким Катрал ја предложи Колумбијката Софија Вергара која е позната во улогата од „Модерно семејство“ да ја замени во третото продолжение  на „Сексот и …

Софија Вергара би била одлична Саманта во „Сексот и градот 3“ Прочитај повеќе »

Моника Белучи vs Софија Вергара кога беа помлади

Популарните светски филмски актерки од италијанско и колумбиско потекло Моника Белучи и Софија Вергара, важат за едни од најгодните жени на светската џет сет сцена. …

Моника Белучи vs Софија Вергара кога беа помлади Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Софија Вергара се соблече „ПИШТОЛ ГОЛА“ – Машките занемеа

Една од најголемите секс-бомби на денешницата се разголи за потребите на списанието „Women’s Health“ и ги покажа своите атрибути. Софија Вергара, една од најголемите секс-бомби …

(ВИДЕО) Софија Вергара се соблече „ПИШТОЛ ГОЛА“ – Машките занемеа Прочитај повеќе »

Scroll to Top