Вухан

Кинеската полиција му се заканувала на лекарот кој го откри коронавирусот

Кинеската полиција му се заканувала на лекарот кој се обиде прв да предупреди на опасноста од коронавирусот и кој подоцна и самиот се зарази од …

Кинеската полиција му се заканувала на лекарот кој го откри коронавирусот Прочитај повеќе »

(Видео) Градот полн, а нигде жива душа: Луѓето исплашени од коронавирусот

Сателитските фотографии од кинескиот град Вухан, епицентарот на епидемијата на коронавирусот, ги покажуваат улиците на кои речиси  нема луѓе и автомобили, што е драматична илустрација …

(Видео) Градот полн, а нигде жива душа: Луѓето исплашени од коронавирусот Прочитај повеќе »

Scroll to Top