Гостин од хотелот во Лас Вегас од соседната соба на убиецот – „Видов повеќе вооружени луѓе“

Жител на Австралија кој престојувал во една од собите во хотелот „Манделеј беј“, каде што престојувал и масовниот убиец, потврди дека видел повеќе напаѓачи кои биле вклучени во нападот на концертот во Лас Вегас.

„Имаше повеќе мртви и повеќе луѓе кои пукаа. Јас се криев и ја чекав полицијата да дојде по нас. Излегов на сигурно надвор и се сокрив во една од грмушките“, изјави Брајан Хоџ за австралиски „Куриер-меил“.

Хоџ, кој престојувал во собата 32134, покрај вратата на собата 32135, во која бил Стивен Падок, изнел важни информации кога открил дека еден од чуварите бил убиен оц полицијата на Лас Вегас.

„Мојот кат беше место на злосторството. Го убија чуварот на мојот кат“.

Кој бил чуварот кој беше убиен од страна на полицијата?

Венди Милер од градот Корои, уште еден сведок од Австралија кој е фатен во пукањето во Лас Вегас, можеби ќе ја одгатне кариката што недостасува. Исто така говорејќи за „Куриер-меил“, госпоѓа Милер изјавила дека била во барот во близина на хотелот „Луксор“ со сопругот кога го видела осомничениот, опишувајќи го како „интересен човек“.

Госпоѓа Милер изјавила дека човекот протрчал низ нејзиниот хотел од насока на хотелот „Манделеј беј“.

„Човекот кого чуварите го бркаа носеше заштитничка јакна како нивните“, изјави таа.

Господин Хоџ сведочеше за мртвиот чувар, а госпоѓа Милер изјавила дека го видела како бега, што укажува на тоа дека приказните во мејнстрим медиумите за „осамен волк“ не се вистинити.

Фактот дека масовниот напад бил оркестриран и координиран напад од повеќе чинители, мејнстрим медиумите се обидоа да го прикријат.

Видеоснимката потврдува повеќе убијци.

Две експлозивни видеа исто така потврдија поголем број луѓе кои биле вклучени во координиран напад, додека приказната на мејнстрим медиумите за „осамен волк“ е лага без мотив.

И двете видеа покажуваат дека пукањето кое доаѓало од четвртиот кат од хотелот „Манделеј беј“ е многу понизок од 32. кат, од каде мејнстрим медиумите тврдат дека „осамениот волк“ Степен Падок пукал во масата народ со автоматско оружје.

Мејнстрим медиумите исто така ги наведоа мотивите разоткриени од страна на извори од ФБИ, кои наводно тврдат дека убиецот има врска со движењето Антиф, како и со ИСИС.

Но, масовните медиуми активно ги прикриваат информациите тврдејќи дека Падок немал никакви политичка или верска припадност или интереси.

Фактот дека пукањата во Лас Вегас се јасно координиран напад под „лажно знаме“, во режија на Падок, покажува и тоа што најмалку уште еден неидентификуван напаѓач пукал од четвртиот кат од хотелот. Масовниот напад и убиството, како и десетиците мртви ќе бидат користени од страна на елитата за дополнително да го протуркаат својот зол план.

Секој кој ги гледа информациите кои се достапни на интернет ќе дојдат до истиот заклучок. За жал, секој кој се потпира на мејнстрим медиумите што се однесува до информацијата ќе биде присилен за поинаков заклучок.

Луѓето мораат да се прашаат зошто мејнстрим медиумите ја прикриваат историјата на масовниот убиец? Зошто се обиделе да го препарираат неговото политичко минато и да ја избришат неговата политичка припадност?

Одговорот е едноставен, корпоративните медиуми се под контрола на мал број луѓе од елитната олигархија, која дејствува во име на новиот светски поредок настојувајќи да ја излаже јавноста и уверувањето дека нивните пријатели и пријателите на нивните пријатели се нивни непријатели.

Стивен Падок, масовниот убиец од Лас Вегас, беше член на организацијата Антифа, која го изведе најстрашното масовно смртоносно пукање во американската историја за да го подели американското општество и да ја турне земјата во граѓанска војна спроведувајќи ја агендата на елитата.

На службената фејсбук-страница на движењето Антифа Антифа Мелбурн му честиташе на Стивен Падок по најкрвавото масовно убиство во американската историја пред објавата да биде избришана по големиот број критики.

Мораме да прекинеме да се криеме од вистината.

Scroll to Top