Убавата Ајшеѓул блескаше како невеста пред разводот со најпосакуваниот турски актер

By

Убавата Ајшеѓул од хит серијата „Мојот син“, или позната како Бурчин Терзиоглу, неколку години беше во брак со популарниот Саваш, а потоа се разведоа. Еве како изгледаше како невеста.

Ќе ви се допадне