(ФОТО) Запросување на „Dance„ Арената на EXIT

By

За време на настапот на атрактивната Лејди Ли, на големиот видео бим на EXIT Dance арената, се појави натпис „Ања, омажи се за мене!?

Се надеваме дека рекла да…

 

Ќе ви се допадне