30-годишен јубилеј на „ТД Кадис“

By

Како една од првите приватни фирми во Р Македонија основана од семејството Каленикови, „ТД Кадис“ денес  одбележува 30 години успешна работа во бизнисот со продажба и сервисирање на автомобили.

Горди на постигнатите успеси, општествено одговорни и  хуманитарно посветени продолжуваме и понатаму по истиот пат со надеж дека наскоро ќе имаме можност и да наздравиме заедно за значајниот јубилеј.

Останете безбедни и  грижете се за вашето здравје.

 

Ќе ви се допадне

Bottom-Tier Character Tomozaki (https://crunchyrollfree.com/m/KllJ) Episode 2 at website https://crunchyrollfree.com free crunchyroll premium reddit

Watch One Piece Episode 770 (https://animeplanet.cc/m/WoO/ep-770) at website https://animeplanet.cc. See more anime planet overlord