Детенцево вриштело секој пат кога се возело во автомобил

Мајка на двегодишното детенце Макс од Америка, година време се борела со него кога тоа требало да седне во седиштето во автомобилот. Тоа постојано плачело и претало при возењето, а таа не знаела што да направи, додека не открила зошто тоа го прави.

Таа мислела дека му се лоши при возењето, а потоа сфатила дека проблемот е во самото седиште.

Таа сфатила дека од под седиштето има мало шило кое постојано го боцка. Еднаш кога го седнала без блуза бидејќи било топло, веднаш станал црвен на грбот.

Седиштето било заменето, но малјкта вели, невнимание можело да ја чини многу. Затоа убаво проверувајте ги седиштата пред да ставите дете во нив, е нејзиниот совет за сите родители ширум светот.