Дрво на желбите: Изберете еден плод и видете дали ќе ви се исполни

By

Замислете желба и одберете еден број од дрвото и дознајте дали ќе ви се исполни желбата.

1.Имате адекватна самодоверба , вашата желба со сигурност ќе се исполни , зошто сте упорни и ќе дадете се од себе за сонот да стане јаве.

2.Вие сте енергична личност и сигурни во себе. не верувате во судбина, туку дека сте сами креатори на сопственит живот, и спремни сте да направите се што треба за да го исполните сонот.Ова се однесува на се, дури и на оние нешта кои изгледаат не реално, вие можете тоа да го остварите.

3.3. Вие сте тип на луѓе кои се навикнати да живеат и да дејствуваат во согласност со околностите. За жал, тие често се одлучуваат да “се движите по течението на вода”, не се обидува да ја промени својата судбина, иако сте во можност да го сторите тоа. Обидете се да бидете повеќе ориентирани кон целта, да верувате во себе и вашите способности – исите желби може да се остварат.

4.Вие сте многу „захтевна„личност како спрема тие околу вас така и спрема себе. Ако сакате нешто, не се откажувате и со сета сила се трудите да го остварите замисленото. Не се откажуваје, одите кон вистинскиот правец.

5. Вашата импулсивност често ви е пречка во остварување на вашите цели.Не се брзајте себеси ниту другите околу себе, вдишете и издишете и вашата желба со сигурност ќе се исполни ако успорите и се ослободите малку.

6.Во животот сте многу среќна личност, но понекогаш и мрзеливи. За да ви се исполни желбата мора да превземете нешто и да се движите кон целта, остварување на желбата.

7.Вашата желба ќе се исполни само потребно ви е време, бидете трпеливи.

8.Изгледа како секогаш да сте фокусирани на исполнување на вашата желба. Заборавете на неа и престанете да се оптоварувате со тоа и едноставно опуштете се и резултатот ќе го видите за кратко време.

9. Вашата желба наскоро ќе се исполни а после тоа ќе се прашувате „како е возможно„

10.Бидете скромни со желбите, можеби барате премногу. Замолете го универзумот за некоја поскромна желба и ќе ви се исполни.

11. Вашата желба се уште не ви е исполнете само поради една причина: немате вложено никаков напор за нејзино остварување.

12.Вашата желба е скоро исполнет.

Ќе ви се допадне

Website https://animefreak.ws: Watch Scum's Wish (Dub) animefreak Episode 12 anime stream

WCOStream: Gosho Aoyama's Collection of Short Stories anime episode 7 online free at https://wcostream.cc wcostream we bare bears

Watch Ghost in the Shell: Arise - Border 2: Ghost Whispers (Dub) Episode Full

Website https://animeflix.nl: Watch Kyoushirou to Towa no Sora Specials animeflix Episode 6 animeflix plunderer

Sgm controlminero: http://sgm.controlminero.gob.ec/web/dichvuseo/home/-/blogs/animeflix?_33

Debate: https://www.debate.org/animefreakws/