(Фото) Наставничка во средно доби понуда за брак пред своите ученици

Момчето на наставничката Џамадан во средното училиште „Вл. Граматик“ во Софија ѝ ја побара раката на првиот училиштен ден.

dobivaj vesti na viber

Момчето ја изненадило наставничката со букет цвеќе и прстен. Романтичниот предлог се случи пред училиштето. Тој на лист хартија го напишал прашањето дали таа сака да се омажи за него. Убавиот настан го следеа и учениците од нејзиниот клас и наставниците.

 

 

Scroll to Top