(Фото) Пепелашка без уши

By

По 68 години, колку што постои принцезата на „Дизни“, Пепелашка, луѓето конечно ја забележале нејзината мана дека не ѝ се нацртани уши.

Овој детаљ особено дошол до израз со појавата на новата 3Д-Пепелашка, која набргу стигнува во кината, пренесува „Индекс.хр“.

Всушност, Пепелашка имала уши на почетокот на цртаниот, но до крајот тие исчезнуваат. Ги нема ниту кога ѝ е пуштена косата, но ги нема ниту кога ѝ е собрана. Дури и во сцените во кои носи обетки не е сосема јасно на што се ставени.

 

 

Ќе ви се допадне