(Фото) Словенија и Хрватска во бело – натрупа снег

By

Речиси целиот континентален дел од Хрватска утрово е под снег. Снег падна и во Словенија.

Се е бело, блокирани се дел од патиштата.

 

Ќе ви се допадне