(фото) Влечат коњи со возилата среде Скопје

Граѓаните на Скопје секојдневно имаат можност да посведочат на голем број сообраќајни прекршоци што се случуваат во главниот град.

Влечат коњи со своите возила, паркираат каде што ќе стигнат, поминуваат на црвено, преку полни ленти и така натаму и покрај тоа што поставените сообраќајни знаци не им го дозволуваат тоа.

Ова се неколку несекојдневни ситуации забележани од случајни минувачи низ градов.

Scroll to Top