Идеи како да ја накитите новогодишната елка

Како да ја украсите новогодишната елка – некои од овие идеи може да ги искористите, ако сè уште не сте ја украсиле. Оваа година, освен црна елка, која е во тренд, стана популарна и омбре елката. Белата елка која беше многу популарна, сега падна на третото место.