Куче падна во бунар – Спасувачите во последен момент успеаа да го извлечат

На социјалните мрежи се појави видео од едно куче кое паднало во бунар и морало да се држи за еден камен, за да буквално си го спаси животот.

Со цела сила се борело да остане на површината и да не потоне, а се обидело и да плива.

Спасувачите стигнаа во последен момент и му го спасија животот.

Ја фрлиле мрежата и на тој начин го извлекле од бунарот. Кучето цело време храбро се држело и така на крајот се добро се завршило.

 

 

Scroll to Top