Легендарното Југо во новиот анимиран филм Спајдермен

Легендарното југо освен што било популарно во своето време, без оглед на главобоките кои им ги задавал на стопаните, бил ѕвезда на бројни вицеви, а сега се појавило и во еден анимиран филм.

Југото го имаше своето холивудско деби во филмот „Умри машки“, кога во него се возеше актерот Брус Вилис, а на крајот на годината ќе стигне и во кината во анимираниот Спајдермен, во кој човекот пајак запознава момче слично на себе и решава да го обучи да се бори против криминалците.

Во една сцена, додека Спајдермен лета над градот, се гледа реклама за југо. На билбордот пишува:

„”Wherever Yugo, I Go”. А под тој слоган пишува порака: “I’ll get you from A to B.”

 

Scroll to Top