Најновата снимка од Полска го заинтересира светот: Дали е ова доказ дека постојат сирени?

Снимката која е направена во Полска ја обиколи планетата и ја „изненади“ светската јавност. Имено, таа претставува нов во низата докази дека сиренитее можеби постојат, како што пренесува британскиот „Мирор“.

dobivaj vesti na viber

Имено снимката открива група мажи во заштитни униформи  кои од езерото извлекуваат маж со голема опашка, а потоа ја ставаат на носилки. Во еден момент се гледа едка ова мистериозно суштество има огромна брада.

За снимката не се занаат никакви информации и додека за едни ова е е доказ дека сирени постојат, други  претспоставуваат дека опашката е лажна или се работи за снимање на некој филм.

Како и да е, снимаката е интригантна … Сепак кое е вашето мислење?

 

Scroll to Top