Најромантичното место во светот се наоѓа во Украина и изгледа волшебно

Тунелот на љубовта е најромантичното место во светот. Природниот тунел настанал така што воз минал низ испреплетените крошни дрва и грмушки.

dobivaj vesti na viber

Постои легенда дека, секоја двојка која ќе мине низ тунелот, држејќи се за рака, ќе и се остварат желбите.

Scroll to Top